Shakin’ Stevens w Łodzi

Shakin-Stevens

Walijski piosenkarz Shakin’ Stevens, czyli Michael Barratt wystąpi za kilka miesięcy w łódzkiej hali Atlas Arena.

„Shaky” największą popularnością cieszył się w latach 80. XX wieku. Ten rock and rollowy muzyk rozpoczął swoją karierę w 1968 roku, a zbliżający się występ nie będzie jego pierwszym koncertem w Polsce. Poprzednio zagrał u nas w 1985, 1987 2007, 2008 i 2009 roku.

Wybrana dyskografia Stevensa

– „A Legend” (1970 r.)
– „Shakin’ Stevens & The Sunsets” (1973 r.)
– „Marie Marie” (1980 r.)
– „This Old House” (1981 r.)
– „Hot Dog” (1982 r.)
– „Lipstick Powder And Paint” (1985 r.)
– „The Epic Years” (1992 r.)
– „Now Listen” (2007 r.)

Koncert na Walentynki

Koncert Shakina Stevensa w Polsce odbędzie się w pierwszy dzień po walentynkach o godzinie 19:00. Chociaż do koncertu pozostało jeszcze trochę czasu, to warto już teraz rozejrzeć się za ciekawym noclegiem. Dla miłośników muzyki dobrym wyborem może być Music Hotel przy ul. Piotrowskiej 60. Ten nowoczesny hostel w Łodzi oferuje komfortowe warunki w korzystnej cenie. Hostel jest otwarty przez cały rok i oferuje pokoje dla 2,3,4,6 i 8 osób, dzięki czemu każdy może znaleźć coś dla siebie.

Co? Walentynkowy koncert Shakin Stevens
Kiedy? 16 luty 2014 r.
Gdzie? Hala Atlas Arena, ul. Bandurskiego 7, Łódź
Ceny biletów: od 60 do 200 złotych